Kils kommun, Äldre

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

 

Sektor Äldre, arbetar med äldrefrågor och service inom bland annat särskilda boenden, hemtjänst och övriga äldrefrågor. Inom sektor äldre finns enheten Hälsa, vård och insatser som har ansvar för övergripande kommunal hälsa och sjukvård inom hela kommunen.

Var med när det händer!

Vi står inför att bygga ett nytt särskilt boende i kommunen och söker nu dig som både brinner för att hålla verksamheten i konstant rörelse framåt och samtidigt vill vara med och påverka hur framtidens särskilda boende i Kil ska se ut.

Så vill du att varje dag ska vara den andra lik? Siktar du på att sitta nöjd som det är? Är problemlösning nåt som andra kan få sköta? Tycker du så - då är detta jobb inget för dig. Men om du känner att utmaningar, ansvar och en oändlig mängd med personkontakter är det som får dig att gå igång - då ska du genast läsa vidare!


Beskrivning/Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du ansvar för enhetens verksamhet, personal och ekonomi. Du är direkt underställd chef för sektor Äldre och ingår i sektorns ledningsgrupp. 

Du är en av tre enhetschefer inom verksamhetsområdet särskilt boende i Kils kommun och du arbetar nära dina kollegor för att utveckla verksamheten. Kundfokus, delaktighet och ansvar är viktiga delar i ditt arbete.

Kvalifikationer

Social omsorgsutbildning/socionom eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har chefserfarenhet med arbetsledning och administration.

Goda kunskaper inom verksamhetsområdet.

Villkor

B-körkort

Ange löneanspråk

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/79
Kontakt
  • Torbjörn Bood, 0554 -194 11
  • Ewa Larsson, 0554 -193 96
  • Birgitta Älmeros Persson, 0554 -192 92
Facklig företrädare
  • Facklig representant träffas genom kommunens växel, 0554-191 00
Publicerat 2019-06-26
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Zurück zu Stellenangeboten