Kils kommun, Familj och utbildning

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

 

Sektorn familj och utbildning innehåller verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasieskola, funktionsstöd samt individ- och familjeomsorg.

Beskrivning

Sannerudsskolan är en ny och ombyggd skola för årskurserna 7-9. Lokalerna är välutrustade både materiellt och tekniskt. Alla lärosalar är utrustade med smartboard och eleverna är utrustade med datorer enligt 1-1 konceptet.

Skolan är indelad i tre arbetslag som vardera har cirka 140 elever i årskurserna 7-9. Idrottsplats och skog finns i närområdet.

Skolan bygger för framtiden och letar efter en kollega som vill vara med och påverka samt utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del av vårt team med speciallärare och jobba med specialundervisning i något eller några av ämnena svenska, matematik och engelska. Du kan även komma att ha en del i din tjänst att jobba med handledning och stöttning avpedagoger i klass i syfte att stärka arbetet med extra anpassningar i ord undervisning mm.

Specialundervisningen bedrivs i klass, grupp eller enskilt. Ni är tre lärare som arbetar med specialundervisning i samarbete med skolans specialpedagog. Skolan har en arena där en stor del undervisning genomförs.

Kvalifikationer

Speciallärarexamen samt lärarlegitimation och behörighet i aktuella ämnen

Du brinner för dina ämnena och vill skapa intresse och nyfikenhet hos eleverna. Du skapar tillsammans med eleverna en positiv lärmiljö där de får utveckla sin förmågor utifrån sina förutsättningar.

Du bidrar till ett kollegialt lärarande tillsammans med kollegor inom alla ämnen genom att verka för ett positivt lösningsfokuserat arbetsklimat i arbetslagen.

Du utvärderar kontinuerligt din och skolans undervisning för att utveckla och få ett lärande kollegium.

Du har erfarenhet av att arbeta handledande i klassrummet med kollegor.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/55
Publicerat 2019-05-06
Sista ansökningsdag 2019-05-24

Tilbage til Ledige stillinger