Kils kommun, Äldre

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

Sektor Äldre i Kils kommun ansvarar för myndighetsutövningen gällande äldreomsorg och socialpsykiatri enligt socialtjänstlagen samt insatser enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Sektorn ansvarar också för utförandet av all äldreomsorg, kommunal hälso- och sjukvård, rehab, minnesteam och anhörigstöd.

Beskrivning

Sektor äldre i Kils kommun söker flexibla undersköterskor/vårdbiträden som vill arbeta i vår personalpool.
Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kan vi erbjuda dig ett varierande och roligt arbete med arbetstider som är förlagda till dag, kväll och helg. Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga medarbetare ge god vård och omsorg samt stöd till kunder inom både hemtjänst och särskilt boende.


Arbetsuppgifter 

Som poolanställd täcker du upp under ordinarie personals frånvaro. Arbete innebär alla förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg. Poolanställning innebär att du inte har en fast arbetsplats, utan du blir bokad på arbetspass där det behövs. Du ska tillgodose kundens individuella behov av omsorg och service, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från vård- och omsorgsprogrammet alternativt är vårdbiträde med erfarenhet i yrket. Egenskaper vi värdesätter högt är ett bra bemötande, tycka om att möta olika människor, ha en positiv människosyn, tycka om att arbeta såväl självständigt som i team, vara flexibel samt ha god initiativförmåga. Det ska vara en självklarhet att vara ansvarstagande för verksamheten, dina arbetsuppgifter och arbetsgemenskapen är en viktig del av ditt arbete.

  • Vi ser att du är en person som tar egna initiativ och ser vad som behöver göras.
  • Du känner dig bekväm i att byta arbetsplats och träffa nya människor varje dag.
  • Du är en person som kommer bidra till den arbetsgrupp du blir placerad i för dagen.
  • Du skall vara flexibel och bekväm med att arbeta inom alla av våra enheter.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Du skall ha vana att dokumentera, 

Giltigt B-Körkort för automat el manuell växellåda är ett krav.

Villkor

Du kommer gå på ett fast schema och arbetstiderna är förlagda till dag och kväll både vardag och varannan helg.

Dina uppdrag blir i förväg bokade av Bemanningsenheten.

Vi tillämpar Bilaga D, särskilda bestämmelser för anställning i personalpool

Lönetillägg utgår till anställda i personalpoolen.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med sysselsättningsgrad 100 %.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 12
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/39
Kontakt
  • Katarina Aronsson, 0554-19418
Facklig företrädare
  • Facklig representant träffas genom kommunens växel, 0554-19100
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb