Kils kommun, Myndighetsstaben

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

 

Myndighetsstaben arbetar med myndighetsutövning och service till allmänheten inom verksamheterna miljö- och hälsoskydd samt plan- och bygglov.

Beskrivning

Vi söker en GIS-ingenjör som vill vara med att utveckla Kils kommuns nya GIS-plattform. Vi är inne i ett teknikskifte där vi tar steget från mer traditionell klientbaserad teknik i form av Solen-miljö till en mer modern webbaserad miljö där CSM kommer att ha en stor roll.

Vi söker dig som är strukturerad och metodisk i ditt sätt att arbeta. Du kan ta eget ansvar för tilldelade arbetsuppgifter och områden om så krävs.

Andra personliga egenskaper som är viktiga för arbetet är engagemang, lyhördhet och ett positivt förhållningssätt till att hjälpa och stötta andra verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

Du har ett tekniskt kunnande och ett modernt synsätt om hur man på ett rationellt, kvalitetsmässigt och effektivt sätt jobbar med geodata och kartor.

Du kommer att:

  • ansvara för utveckling och underhåll av vår geografiska plattform. Det kan ex. vara CSM, Geodatatjänster (WMS), GIS-klienter (MapInfo, Solen), Serverbaserade geodatatjänster (ex fastighetsregistret) mm.
  • ansvara för GIS-utvecklingen (funktion/metod) inom kommunen.
  • bedriva viss utbildning av GIS-verktygen inom kommunen.
  • internt GIS-stöd (allt från analyser till kartproduktion).
  • leveranser av data och produkter till våra kunder

 

Kvalifikationer

Du har utbildning inom GIS/GIT på högskola/universitet eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning eller erfarenhet. Gärna med ett par års erfarenhet från liknade roller, gärna med kommunal inriktning. Rollen som GIS-ingenjör ställer krav på din förmåga att lyssna, ge råd och stötta och motivera andra medarbetare. Du har ett tekniskt kunnande och ett modernt synsätt om hur man på ett rationellt, kvalitetsmässigt och effektivt sätt jobbar med geodata och kartor.

Villkor

Det är meriterande om du har erfarenhet av spatiala databaser (SQL-Server), programvaror som SpatialMap (CSM), ISM, MapInfo, Topocad mfl, SQL programmering, tekniska problemlösningar, geodatasamverkan och mätningsteknik.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/54
Kontakt
  • Alija Tandirovic, 0554-19100
Facklig företrädare
  • Facklig representant träffas genom kommunens växel, 0554-19100
Publicerat 2019-05-06
Sista ansökningsdag 2019-05-20

Return to job vacancies