Kils kommun, Familj och utbildning

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

 

Sektorn familj och utbildning innehåller verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasieskola, funktionsstöd samt individ- och familjeomsorg.

Beskrivning

Dallidenskolan är en liten F-6 skola i centrala Kil med ca 150 elever. Nu söker vi en ny lärare till höstens förskoleklass. Du ingår i F-3:s arbetslag där vi jobbar F-1, 2-3. Detta innebär att du följer klassen under två år. Du ska vara utbildad lärare inom F-3 och behörig att följa eleverna vidare in i år 1. Vi söker dig som är positiv och nyfiken och har lätt för att samarbeta med både personal och föräldrar. Du ska ha en god förmåga och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi söker dig som vill och kan utveckla verksamheten i förskoleklass och år 1. 

Arbetsuppgifter

Du kommer vara huvudansvarig för förskoleklassen och tillsammans med dina närmaste kollegor se till att eleverna får en god övergång från förskola till skola. Du ansvarar för undervisning och mentorskap.


Kvalifikationer

Lärarlegitimation. Din behörighet ska framgå av din ansökan.


Villkor

Tjänsten är 100% TV med start 14 augusti 2019. Intervjuer genomförs fortlöpande under ansökningstiden.  Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/57
Publicerat 2019-05-10
Sista ansökningsdag 2019-05-24

Return to job vacancies