Kils kommun, Familj och utbildning

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

 

Sektorn familj och utbildning innehåller verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasieskola, funktionsstöd samt individ- och familjeomsorg.

Beskrivning

Kils kommun sektor familj och utbildning söker en fritidspedagog till Fagerås skola. 

Det är en skola med ca 80 elever från förskoleklass till åk 6.

Du är utbildad fritidspedagog och ser fram emot att stimulera barnens lärande och utveckling i enlighet med fritidshemmets läroplan samt är väl insatt i fritidshemmets kompletterande och kompensatoriska uppdrag.

I Fagerås skola är alla barn allas barn, alltid med barnets bästa i fokus och vi sätter stor vikt vid att jobba främjande och förebyggande. Vi vill att du tycker om att bygga relationer med barn och kollegor, samarbeta och dela med dig av dina styrkor för att bli den pusselbit i arbetslaget på fritidshemmet Fyrklövern som vi söker efter.  

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba tillsammans med två fritidspedagoger på fritidshemmet och eventuellt ha tid som resursperson i skolan.

Kvalifikationer

Utbildad fritidspedagog med legitimation.

Som person ska du vara empatisk, initiativtagande, ha ett professionellt bemötande och vara flexibel.

Stora krav ställs på god samarbetsförmåga och ansvarstagande. Du behöver ha ett gott omdöme och arbeta strukturerat för att känna dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av trygghet och stöd. Du ska också ha lätt för att dokumentera och göra dig förstådd såväl i tal som skrift.

Villkor

LärarlegitimationAnställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2019 - 08 - 14
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Fagerås
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/70
Kontakt
  • Kerstin Henningsson, 0554-19100
Facklig företrädare
  • Anette Måård Andersson, Lärarförbundet, 0554-19100
Publicerat 2019-05-31
Sista ansökningsdag 2019-06-16

Return to job vacancies