Kils kommun, Familj och utbildning

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

 

Sektorn familj och utbildning innehåller verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasieskola, funktionsstöd samt individ- och familjeomsorg.

Beskrivning

Sannerudsskolan är en f-6 skola i centrala Kil. Vi arbetar tillsammans för att skapa en miljö som innebär studiero och trygghet för våra elever. Vi anser att det är viktigt för att kunna skapa en så hög måluppfyllelse som möjligt.

För att uppnå studiero och trygghet använder vi oss av Ross Greene´s pedagogik. Vi rör oss mycket under skoldagen för att skapa motiverade elever som orkar. Det har gjort att vi är nominerade som årets Generation Pep skola 2019.

Hos oss har alla elever tillgång till en egen chromebook och vi använder oss av Gleerups material.

Arbetsuppgifter

Planera och bedriva undervisning, samarbeta med dina kollegor, mentorskap. Motivera elever till nya nivåer.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare, behörig i något eller några av följande ämnen Ma, Sv, Eng, So, No 

Villkor

Vi kommer fortlöpande kalla på intervjuer under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/64
Kontakt
  • Aron Åslund, 0554-19236
Facklig företrädare
  • Anette Måård Andersson, Lärarförbundet, 0554-19100
Publicerat 2019-05-31
Sista ansökningsdag 2019-06-16

Takaisin avoimiin työpaikkoihin