Kils kommun, Äldre

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

 

Sektor Äldre, arbetar med äldrefrågor och service inom bland annat särskilda boenden, hemtjänst och övriga äldrefrågor. Inom sektor äldre finns enheten Hälsa, vård och insatser som har ansvar för övergripande kommunal hälsa och sjukvård inom hela kommunen.

Vi söker nu vikarie under medarbetares föräldraledighet.


Beskrivning/Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du ansvar för enhetens verksamhet, personal och ekonomi. För att passa i vårt gäng så tror vi att du klarar av att tänka i nya banor och kommunicera intressanta lösningar på komplexa problem.

Du är direkt underställd Chef Sektor Äldre och ingår i sektorns ledningsgrupp. Du är där en av åtta ledare som tillsammans ska driva äldreomsorgen i kommunen framåt.

Du är en av tre enhetschefer inom verksamhetsområdet Hemtjänst i Kils kommun och du arbetar nära dina kollegor för att utveckla verksamheten. Brukarfokus, delaktighet och ansvar är viktiga delar i ditt arbete. I en personalintensiv verksamhet har du många kontakter med dina underställda och du uppfattas som tydlig i ditt ledarskap.

Kvalifikationer

Social omsorgsutbildning/socionom eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har chefserfarenhet med arbetsledning och administration.

Goda kunskaper inom verksamhetsområdet.

Villkor

B-körkort

Ange löneanspråk

Vi kommer att löpande intervjua kandidater i denna rekrytering.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/56
Kontakt
  • Torbjörn Bood, 0554-194 11
  • Katarina Aronsson, 0554-194 18
Facklig företrädare
  • Facklig representant träffas genom kommunens växel, 0554-19100
Publicerat 2019-05-14
Sista ansökningsdag 2019-05-28

Terug naar vacatures