Kils kommun, Äldre

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

Sektor Äldre i Kils kommun ansvarar för myndighetsutövningen gällande äldreomsorg och socialpsykiatri enligt socialtjänstlagen samt insatser enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Sektorn ansvarar också för utförandet av all äldreomsorg, kommunal hälso- och sjukvård, rehab, minnesteam och anhörigstöd.

Beskrivning

Gillar du utmaningar och är redo för ett jobb med mycket variation så söker vi nu sommarvikarier och timvikarier till vårt sjukskötersketeam i Kils kommun.

Sjukskötersketeamet tillhör enheten Hälsa, vård och insatser där även kommunrehab, biståndshandläggare, minnesteam, anhörigstödjare och avgiftshandläggare arbetar. Teamet arbetar riktat mot korttidsplatser, särskilt boende, hemsjukvård ordinärt boende, funktionsstöd och socialpsykiatri. Här får du vara del av ett duktigt och professionellt sjukskötersketeam som vill ta emot nya kollegor på bästa sätt. Hos oss erbjuds frihet och ett eget ansvar för att planera din arbetsdag tillsammans med teamet.

Sjuksköterskor i hemsjukvården ordinärt boende, funktionsstöd och socialpsykiatri utgår från Kils tätort, där vi har våra gemensamma kontor och tar oss hem till patienterna genom promenader, cykel eller kommunens bilar. Inom särskilt boende har sjuksköterskor sina kontor på boendet, Sannerud.

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska i hemsjukvård så är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser. Du kommer att utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser hos våra patienter. I det vardagliga arbetet ingår även det förebyggande arbetet för att upprätthålla hälsa och välmående.

Arbetet kräver en stor flexibilitet i den vardagliga planeringsstrukturen. Patienters hälsa och välmående växlar och förändras ibland snabbt och prioriteringar får en stor betydelse för det vardagliga arbetet och dagens arbetsplanering kan snabbt behöva omstruktureras. 

Du trivs med att planera och arbeta självständigt men har stor förmåga att samverka inom teamet och tvärprofessionellt. Du kan se lösningar när hinder uppstår. Den ena dagen är inte den andra lik, men med en god samverkan i hela sjukskötersketeamet så lyckas vi tillsammans med uppdraget, att ge hälso- och sjukvårdsinsatser till de medborgare i Kils kommun som vi är till för.

I tjänsten ingår också att delegera och handleda vård- och omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser samt vara ett professionellt stöd till patienter och närstående.

Arbetstiden är schemalagd dag-, kväll- och helg samt natt. Vi är lyhörda för dina önskemål och gör personliga scheman där vi kan erbjuda båda dag, kväll, helg och natt utifrån verksamhetens behov. Du har också möjlighet att arbeta både heltid eller deltid hos oss.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har genomgått vidareutbildning till distriktssköterska eller vård av äldre och har erfarenhet från hemsjukvård.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Villkor

Legitimerad sjuksköterska

B-körkort

Vi kommer att hålla intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 50 - 100%
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/5
Kontakt
  • Marcus Bengtsson, enhetschef HVI, 0554-19434
  • Frida Hultman, Distriktssköterska HVI, 0554-19488
Facklig företrädare
  • Frida Hultman, Vårdförbundet, 0554-19488
Publicerat 2024-02-01
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb