Kils kommun, Samhälle och service

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

 

Sektor Samhälle och service, innehåller verksamheterna fysisk och teknisk planering, näringsliv och turism, kost, fritid och kultur, kollektivtrafik, vatten- och avlopp, gator och vägar, parker och fastigheter.

Beskrivning

Till VA-enheten här i Kil söker vi nu en ambitiös och trevlig kollega för anställning på heltid som drifttekniker i vårt arbetslag. Vi jobbar med drift av vattenverk, byten av vattenmätare, reningsverk, tryckstegringar, vattentorn och pumpstationer i Kils kommun.

VA-branschen är just nu inne i ett expansivt skede med många nya riktlinjer, ny teknik och nya metoder i produktionsprocessen. Är du den vi söker så åtar vi oss att ge dig ett spännande och varierat jobb med trevliga arbetskamrater.

Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker här på VA-enheten kommer du att underhålla och utveckla våra vattenverk, avloppsreningsverk och pumpstationer. Du kommer att ingå i ett arbetsteam som ansvarar för drift, tillsyn, reparations- och underhållsarbete. I arbetsuppgifterna ingår också driftövervakning och dokumentering av anläggningarnas funktion som en självklar del.

För att säkerställa driften behövs din förmåga att bedöma och utföra ett förebyggande underhåll, analysera driftövervakningssystemets larm och noggrant sköta anläggningarna. Du bör även tycka bra om dokumentation samt vara beredd på att rutinadministration är en viktig del i det vi sysslar med under arbetsdagarna.

Arbetet omfattar allt från små enkla rutinuppgifter ute på en pumpstation till arbete för ett helt reningsverk. Du förväntas vara noggrann, ansvarstagande och ha förmåga att organisera ditt arbete väl.

Vi behöver dina idéer, praktiska kunskaper och ditt sätt att arbeta i vårt arbetslag.

I tjänsten kan även beredskapstjänstgöring förekomma.

Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning inom vatten- och avloppsområdet är meriterande. Har du en lång arbetslivserfarenhet inom liknande verksamhetsområde är du också intressant för oss.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper

Villkor

Krav på B-körkort

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Det innebär att du måste vara svensk medborgare och att säkerhetsprövning samt registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/71
Kontakt
  • Kristian Rollof, 0554-19612
  • Ann Fryksenius, 0554-19609
Facklig företrädare
  • Facklig representant träffas genom kommunens växel, 0554-19100
Publicerat 2019-06-13
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Tilbake til ledige stillinger