Kils kommun, Utbildning

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

Sektor, Utbildning, innehåller verksamheterna förskola och skola.

Beskrivning

Sannerudsskolan är en skola för årskurserna 7-9. Lokalerna är välutrustade både materiellt och tekniskt. Alla lärosalar är utrustade med smartboard och eleverna är utrustade med datorer enligt 1-1 konceptet. Skolan är indelad i tre arbetslag som vardera har cirka 120 elever i årskurserna 7-9.

Idrottsplats och skog finns i närområdet. 

Sannerudsskolan är en skola i förändring och söker lärare med drivkraft och vilja att delta i förändringsarbetet. I tjänsten ingår mentorskap och du kommer tillhöra ett arbetslag som fokuserar på elevernas utveckling såväl ämnesmässigt som i sin personlig utveckling.

Vi söker en pedagog som vill och vågar prova nya arbetssätt och har en flexibel grundsyn.

Vi eftersträvar samarbete mellan kollegor och en nyfikenhet på att utveckla sin undervisning med hjälp av IKT. 

Du kan läroplanen och ser den som ett verktyg för din planering av undervisningen. Du har god struktur på din undervisning med tydligt mål och syfte med lektionen som är känt av eleverna.

Du har en bra förmåga att möta elever med olika typer av behov.

Arbetsuppgifter

Undervisning i spanska och svenska/el engelska åk 6-9 samt sedvanliga läraruppgifter så som mentorskap. 

Kvalifikationer

Lärarlegitimation och behörighet i spanska och svenska/ el engelska, övriga ämnesbehörighet är meriterande.  

Du brinner för dina ämnen och vill skapa intresse och nyfikenhet hos eleverna. Du skapar tillsammans med eleverna en positiv lärmiljö där de får utveckla sina förmågor utifrån sina egna  förutsättningar.

Du bidrar till ett kollegialt lärarande tillsammans med kollegor inom alla ämnen genom att verka för ett positivt lösningsfokuserat arbetsklimat i arbetslagen. Du utvärderar kontinuerligt din och skolans undervisning för att utveckla och få ett lärande kollegium.Villkor

100%

TillsvidareanställningAnställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-08
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/18
Kontakt
  • Patrik Backman, 0554-19419
Facklig företrädare
  • Facklig representant träffas genom kommunens växel, 0554-19100
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb