Kils kommun, Samhälle och service

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

Sektor Samhälle och service, innehåller verksamheterna fysisk och teknisk planering, näringsliv och turism, kost, fritid och kultur, kollektivtrafik, vatten- och avlopp, gator och vägar, parker och fastigheter.

 

Beskrivning

Kostenheten i Kil har en strävan att laga god och vällagad mat. Tillsammans är vi i dag 32 stycken medarbetare som värdesätter arbetsglädje, kompetens och kunskap. Vi söker nu en engagerad och flexibel köksledare med mycket matglädje.

Kostenheten ska bedriva en måltidsverksamhet som är kostnadseffektiv, till kommunens förskolor, skolor och äldreboenden samtidigt som den mat som serveras är näringsriktig, god och följer Svenska livsmedelsverkets riktlinjer

 

Arbetsuppgifter

Som köksledare hos oss leder du ett arbetsteam och får ett varierat och viktigt arbete. Du har ett driftansvar som bland annat innebär kock del av dag , ansvar för varubeställningar, budgetansvar och vara delaktig i arbetsmiljöarbete tillsammans med kostchef.

Vi tillämpar arbetsrotation där du är delaktig i kök, disk, städ, förberedelser inför de olika menyerna och annat förekommande arbete. Du möter våra kunder och har alltid dem i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad, ser möjligheter inte hinder, strukturerad, självständig, har god samarbetsförmåga i grupp och social kompetens. Vilja vara med och utveckla förskole-skol och äldre maten till dagens höjdpunkt för matgästen. Professionell i din yrkesroll tar ansvar är engagerad, motiverad och bidrar med ständiga förbättringar i arbetslaget.

Vi söker dig som har en kockutbildning eller annan högre utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och har erfarenhet av arbetsledning. Du har god datavana och digital kompetens samt förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. 

Villkor

Tjänsten är med tillsättning efter överenskommelse  Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enl. överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/21
Kontakt
  • Pia-Lena Rosenberg, 0554-19960
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0554-19277
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb