Kils kommun, Äldre

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

Sektor Äldre i Kils kommun ansvarar för myndighetsutövningen gällande äldreomsorg och socialpsykiatri enligt socialtjänstlagen samt insatser enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Sektorn ansvarar också för utförandet av all äldreomsorg, kommunal hälso- och sjukvård, rehab, minnesteam och anhörigstöd.

Beskrivning

Är du redo för en ny utmaning som hjälpmedelstekniker i Kils kommun? Då är det dig rehabteamet i Kils kommun söker till vårt professionella team som består av fyra fysioterapeuter, fem arbetsterapeuter, rehabiliteringsassistent och hjälpmedelsassistent. Teamet tillhör enheten Hälsa, Vård och Insatser där även kommunens sjukskötersketeam, biståndshandläggare, minnesteam, anhörigstödjare och avgiftshandläggare arbetar.

Vi utgår från Kils tätort där rehab har gemensamt kontor och hjälpmedelsförråd.

Som anställd hos oss har du tillgång till en rad olika förmåner som bland annat friskvård och flextid.

Arbetsuppgifter

Som hjälpmedelstekniker hos oss arbetar du med reparation, specialanpassningar, rekonditionering, service och underhåll av hjälpmedel och uthyrning av hjälpmedel till personer över 18 år. Vi tillhandhåller både enkla lösningar och avancerad teknik för att uppfylla patientens behov. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Att arbeta med interna kvalitets- och utvecklingsfrågor är en självklar del av vardagen. 

Hos oss får du arbeta tillsammans med ett härligt team som är kompetenta, kreativa och har en stor arbetsglädje samt en vilja att ta emot en ny kollega på bästa sätt. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabiliteringsassistenter och hjälpmedelsassistent. Tillsammans verkar vi för förebyggande insatser, ohälsa samt att bevara individers självständighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god teknisk kompetens och intresse för service. En teknisk utbildning med inriktning mot elektronik och mekanik samt erfarenhet som hjälpmedelstekniker är meriterande. Du har god erfarenhet av dator. Du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med patienter, anhöriga och övrig personal, samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver. För tjänsten krävs att du har körkort B för manuellväxlad bil. 

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör trivas med att arbeta både i team och självständigt.

Villkor

Körkort

Vi kommer att hålla intervjuer fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/26
Kontakt
  • Marcus Bengtsson, 0554-19434
Facklig företrädare
  • Facklig representant träffas genom kommunens växel, 0554-19100
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb