Kils kommun

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

Sektor Äldre i Kils kommun ansvarar för myndighetsutövningen gällande äldreomsorg och socialpsykiatri enligt socialtjänstlagen samt insatser enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Sektorn ansvarar också för utförandet av all äldreomsorg, kommunal hälso- och sjukvård, rehab, minnesteam och anhörigstöd.

Beskrivning

I rollen som Teamledare ingår det att arbetsleda och coacha medarbetarna i det dagliga arbetet, konflikthantering och svåra samtal gällande planering ingår i uppdraget. Teamledaren arbetar självständigt, är närvarande och synlig för medarbetarna. Det är av vikt att man är tydlig och har en god förmåga att kommunicera. Som teamledare har man ett nära samarbete med enhetschef och är chefens förlängda arm.

Arbetsuppgifter

  • Daglig planering
  • Vid oförutsedda ändringar av planering under pågående arbetspass meddelar gruppledaren personalen att LMO APP ska uppdateras
  • Kolla över personalen i systemet för att se om någon är frånvarande/sjuk och samarbeta med Bemanningsenheten vid frånvaro
  • Viss nyckel- och larmhantering
  • Teamledare och personal har ett gemensamt ansvar att meddela kunders närvaro, frånvaro och händelser av vikt till andra interna professioner
  • Ansvarar för att aktuell planering ligger i respektive hemtjänstmapp
  • Veckovis uppföljning tillsammans med enhetschef.

Kvalifikationer

Du behöver ha en gymnasieexamen och erfarenhet från vård- och omsorgsarbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete/administrativ utbildning.

B-Körkort

Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska språket.

Personliga egenskaper:

Initiativtagande: Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Prestationsorienterad: Sätter upp höga mål för sig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Är jobbfokuserad och söker aktivt utmaningar.

Flexibel: Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Samarbetsförmåga: Arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Lojal: Uttrycker en positiv attityd till sitt arbete, verksamheten och eller organisationen. Handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer. Tar upp kritik endast i de korrekta sammanhangen eller direkt med berörda partner eller överordnad.

Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/27
Kontakt
  • Katarina Aronsson, 0554-19418
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0554-19277
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb