Kils kommun, Familj och utbildning

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!


 

Sektorn familj och utbildning innehåller verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasieskola, personlig assistans, LSS (lagen om stöd och service), socialpsykiatri samt individ- och familjeomsorg.

Beskrivning
Kils kommun söker semestervikarier till personlig assistans, LSS boende, daglig verksamhet och korttids samt socialpsykiatri.

Arbetsuppgifter
Som sommarvikarie hos oss kan vi erbjuda dig ett varierande och stimulerande arbete med arbetstider som är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga medarbetare ge stöd och service till våra kunder.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning inom vård och omsorg, psykiatri eller inom barn och fritid. Även du som är under utbildning eller endast har erfarenhet från vård och omsorg är välkommen att söka.

Du måste ha fyllt 18 år.

Körkort B är till vissa verksamheter ett krav och till andra önskvärt.

Villkor
Från och med 1 januari 2011 är vi en rökfri kommun.

Kontaktuppgifter till respektive område

Jessica Montgomery, enhetschef LSS/Socialpsykiatri, tfn. 0554-193 88

Åsa Grahn, enhetschef LSS tfn, 0554-19417

Petra Brunstein, enhetschef LSS personlig assistans, tfn. 0554-199 59

Linda Grimmtorp, enhetschef personlig assistans, tfn 0554-199 81

Rekrytering sker löpande

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/8
Facklig företrädare
  • Lill Wahlgren, Kommunal, 0554-19277
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Tillbaka till lediga jobb