Kils kommun, Familj och utbildning

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!


 

Sektorn familj och utbildning innehåller verksamheterna förskola, fritidshem, grundskola, gymnasieskola, personlig assistans, LSS (lagen om stöd och service), socialpsykiatri samt individ- och familjeomsorg.

Beskrivning

Kils kommun avdelning Funktionsstöd söker ny medarbetare till en av våra gruppbostäder enligt LSS.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att erbjuda individuellt anpassat stöd till personer med varierande funktionsnedsättningar samt skapa förutsättningar till ett självständigt liv. I arbetsuppgifterna ingår även omvårdnadsuppgifter, delegerade HSL-insatser, dokumentation, kontakt med gode män/anhöriga mm.

Att arbeta utifrån ett pedagogiskt och habiliterande förhållningssätt är vår utgångspunkt i arbetet. Arbetet utförs individuellt efter den enskildes existentiella, sociala, psykiska och fysiska mål och behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning undersköterska, behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kunskaper inom tydliggörande pedagogik är meriterande.

Erfarenhet från att arbeta med personer med olika typer av diagnoser och funktionsnedsättningar. 

Som person ser vi att du har personlig mognad, social kompetens, är lyhörd och flexibel. Stora krav ställs på god samarbetsförmåga och ansvarstagande. Du behöver vara trygg i dig själv och känna dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av stöd, trygghet och struktur.

Att ha en drivkraft i ditt arbete samt en vilja att utveckla verksamheten ska kännas som en självklarhet.

Villkor

Tillsvidare anställning

Körkort för manuell växellåda krävs.

Från och med 2011 är vi en rökfri kommun.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kils kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via angiven länk (inte med e-post eller i pappersformat).

Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsenskontaktperson för alternativ sökväg. Vi har redan gjort våra medieval för denna rekrytering och undanbeross ytterligare kontakter angående försäljning av annonsplatser eller diskussioner om samarbeten.

 
 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2019-05-01 eller efter överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Kils kommun tillämpar valfri sysselsättningsgrad
Ort Kil
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/32
Kontakt
  • Åsa Grahn/enhetschef, 0554-19417
Facklig företrädare
  • Lill Wahlgren, Kommunal, 0554-19277
Publicerat 2019-03-22
Sista ansökningsdag 2019-04-05

Tillbaka till lediga jobb